Melange Shopper GRS Recycled Canvas (280 g/m²) väska


Melange Shopper GRS Recycled Canvas (280 g/m²) väska

Välj Variant

Art.nr. 453430
Minsta antal: 1 st

WoW! Ekologisk shoppingväska med långa handtag, tillverkad i 78% återvunnen bomullskanvas och 19% återvunnen polyester (280 g/m²). GRS-certifierad. Total andel återvunnet material: 97%. Kapacitet ca. 12 liter.

Pris 49,20 kr

Produktfärg

Blå

Märkning


Antal

Totalt pris kr


Prisspecifikation




WoW

WoW-kollektionen är profilprodukter från Promotiv som har fokus på hållbarhet. Handling är alltid starkare än ord och den här kollektionen gör det möjligt för oss alla att välja en mer miljövänlig väg framåt.


Visa samtliga produkter från WoW
Material återvunnen duk;återvunnen polyester
Längd 38 cm
Bredd 8 cm
Höjd 41 cm
Vikt 185 gram
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms. Tryckkostnad förutsätter ett tryckfärdigt original.
Lagersaldo 4485 st i lager
Kommande 50 st den 25-04-2024

Ställ en fråga

Här kan du snabbt ställa en fråga om produkten.
Vi återkommer med svar så snabbt vi kan.



Liknande produkter

fr. 884,00 kr

MACMA
Dramaten - Shoppingvagn på hjul

fr. 10,35 kr

WoW
Lanyard Safety  RPET 2 cm nyckelband

fr. 17,00 kr

Midocean
Cottonel Colour ++ - Kasse bomull 180gr/m2

fr. 55,00 kr

Varai 320 g/m² shoppingväska av kanvas och jute 23L

fr. 15,25 kr

Shop Easy ihopvikbar väska

fr. 206,00 kr

Queen Anne
Carry